Suport

Întrebări frecvente

Întrebările și răspunsurile din această secțiune acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv capacitatea panourilor fotovoltaice de a produce energie, costurile, întreținerea, eficacitatea și multe altele. Pentru a oferi o înțelegere aprofundată a tehnologiei fotovoltaice și pentru a te ajuta în luarea deciziilor corecte cu privire la achiziționarea și utilizarea panourilor fotovoltaice, am depus efortul de a acoperi cele mai frecvente întrebări în această secțiune.

Consultă lista de întrebări frecvente aici!

Manuale de utilizare

Această rubrică a fost creată pentru a oferi informații detaliate și ghiduri practice referitoare la instalarea, configurarea și utilizarea optimă a panourilor fotovoltaice, invertoarelor (Hypontech, Huawei), stații de încărcare (LEKTRI.CO).

Fie că ești un proprietar de casă interesat să-ți instalezi un sistem fotovoltaic sau un profesionist din industria energetică solară, aceste manuale îți vor oferi instrucțiuni pas cu pas, sfaturi utile și recomandări pentru a maximiza performanța și eficiența panourilor fotovoltaice.

Vezi manualele

Ghid pentru configurarea aplicațiilor mobile

Aplicațiile mobile sunt un instrument esențial atât pentru instalatori cât și pentru utilizatorii finali. Prin intermediul acestora producătorii îndrumă utilizatorii să facă setările în conformitate cu cerințele specifice ale sistemelor pe care le dețin. Astfel se facilitează procesul de instalare și sunt reduse frecvențele depanărilor ulterioare.

Toate sistemele instalate de către noi au inclusă setarea acestor aplicații pe dispozitivului mobil al proprietarului, la instalare! Pentru minimizarea timpului de inactivitate, în caz de deconectare de la rețea, sau schimbarea router-ului WIFI, care asigură conectivitatea invertorului, afectând direct producția energiei, punem la dispoziție ghiduri redactate de către noi în limba română.

Consultă ghidul