Parteneri

HYPONTECH

"Energizăm viitorul pentru toți, oriunde s-ar afla."

Hypontech este o companie lider în domeniul inovației tehnice, specializată în invertoare fotovoltaice distribuite și soluții inteligente de gestionare a energiei.

Unic distribuitor în țară

Certificare

JA Solar

"Dorim să dezvoltăm energie solară pentru beneficiul umanității"

JA Solar este un producător în industria energiei regenerabile cu 12 baze de producție și 20 de filiale în toată lumea. Calitatea și fiabilitate panourile fotovoltaice monocristaline pe care le produc au dat renume companiei atât local cât și internațional.

Huawei

"Construim a lume complet integrată și inteligentă"

Huawei este o companie care promovează inovația pentru a crea o valoare cât mai mare. Portofoliul de produse Huawei conține soluții “Smart- Utility” atât pentru piața de rezidențiale cât și pentru cea comercială și industrială. Deține peste 160 de centre de asistență tehnică și piese de schimb la nivel global.

HQ Mount

"15+ ani de experiență în producția, dizainul și manufactura suporturilor panourilor fotovoltaice"

HQ Mount este o companie specializată în cercetarea și dezvoltarea producției de fabricație de sisteme de montaj specifică proiectelor solare. Portofoliul lor include în principal montaj pe acoperiș, montaj pe sol, carport, fermă solară și accesori de montare.

Webasto

Una din cele mai importante companii în domeniul energetic, Webasto este renumită internațional având filiale în peste 50 de locații. Focusul companiei este inovația, excelența din punctul de vedere al calității și portofoliul de produse sustenabile.

ZNShine Solar

"32 de ani de excelență de fabricaţie"

ZNShine Solar este un producător de module BNEF Tier1 cu peste 32 de ani de excelență în producție și o capacitate de producție a modulului de 5 GW.

Unic distribuitor în țară

Deye

"Progres continuu zi de zi"

Deye a ajuns unul din liderii pieții technologice din China deosebindu-se de competiție printr-o gamă largă de produse și soluții. Focusul companiei este sectorul de panouri fotovoltaice unde aceștia dezvoltă, produc și distribuie invertoare și microinvertoare.

Longi

Longi este renumită internațional pentru inovațiile aduse în industria energiei sustenabile și portofoliul de panouri fotovoltaice. Panourile Longi au atins un record mondial de peste 450 W, în 2019, iar în 2022 au bătut recordul pentru eficiență.

Lektri.co

Lektric este un start-up înființat în 2017 cu scopul de a crea un viitor mai sustenabil și verde. Compania crează soluții inovative pentru încărcarea mașinilor electrice și pe planul panourilor fotovoltaice, pentru a diminua emiterile dioxidului de carbon prin încărcătoarele lor universale pentru mașini electronice.

Hyundai Home Appliances

Cu o istorie de aproape 100 de ani și o evoluție rapidă în toată perioada aceasta, cuvintele care definesc cel mai bine Hyundai sunt siguranță, performanță și adaptabilitate. Compania s-a extins în industria aparatelor electrocasnice cu soluții durabile, de termen lung

Solar Edge

Solar Edge e o companie specializată în dezvoltarea și comercializarea produselor din industria energiei solare. Portofoliul lor constă în invertoare, optimizatoare, panouri fotovoltaice și alte soluții inovative pentru persoane fizice și companii.

Completează formularul pentru o ofertă personalizată