Partenerii noștrii de încredere

Power-One Corporate

  • Producător mondial de invertoare

Terranuova Bracciolini, 52028, Italia – sediu EMEA
Website: Power-One.com
Power–One este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de conversie a energiei și soluții de gestionare a energiei. Cu accent pe energie regenerabilă și soluții de energie “verde”, Power-One s-a impus recent ca al doilea cel mai mare furnizor mondial de invertoare solare, capacitatea globală de producţie anuală ridicându-se la peste 4 GigaWaţi.
Succesul lor se datorează unor strategii și servicii bine definite precum:
– suport pentru clienți la nivel mondial și a piețelor locale, cu facilități strategic amplasate de producție și cercetare și dezvoltare.
– investiții consecvente în cercetare și dezvoltare pentru a asigura eficiența energetică a industriei de vârf, precum și soluții inovatoare, cum ar fi tehnologii digitale de gestionare a energiei și invertoare de clasă mondială.
– îmbunătățiri continue – atribute cheie necesare pentru dezvoltarea afacerii, prin parteneri strategici și distribuitori.
– avantaje precum dezvoltare rapidă ajutată de putere digitală, servere, energie alternativă și controale inteligente.

Power-One are mii de angajați în întreaga lume și este certificată la standardele ISO pentru toate facilitățile. Oferă suport tehnic și asistență pentru clienți, prin centre de cercetare și dezvoltare, precum și operațiuni de producție care sunt amplasate strategic în America, Asia și Europa. Sediul central al companiei se află în Camarillo, CA. Pentru această firmă suntem reprezentant comercial și partener service. Personalul nostru a fost școlarizat și suntem pregătiți și autorizați atât pentru punerea în funcțiune cât și pentru montare, mentenanță, service de garanție și postgaranție a invertoarelor Power-One.

Power-One Corporate
Victron Energy

Victron Energy

  • Energie. Oricând. Oriunde.

Olanda, De Paal 35, 1351 JG Almere Haven
Website: Victronenergy.com

Cu peste 30 de ani de experiență, Victron Energy se bucură de o reputație de neegalat pentru inovație tehnică, fiabilitate și calitate. Victron este lider mondial în furnizarea de energie electrică auto-susținută. Produsele companiei au fost proiectate pentru a satisface cele mai exigente situații cu care se confruntă.

Capacitatea Victron Energy de a satisface cererea pentru sisteme de rețea off-grid este fără precedent. Gama de produse include invertoare, încărcătoare de baterii, convertoare DC/DC, switch-uri de transfer, baterii, alternatoare, monitoare pentru baterii, panouri solare, soluții complete de rețea și multe alte soluții inovatoare.

ZNShine Solar

  • 32 de ani de excelență de fabricaţie

Nr.1, South Zhenxing Road, Zhixi Town Industry Concentration Zone, Jintan Zone, Changzhou, provincia Jiangsu.
Website: znshinesolar.com

ZNShine Solar este un producător de module BNEF Tier1 cu peste 32 de ani de excelență în producție și o capacitate de producție a modulului de 5 GW.
ZNSHINE Solar a susținut implementarea rapidă a celor mai noi tehnologii fotovoltaice, prin urmare a scurtat timpul fabricației celor mai bune module prezentate la proiectele fotovoltaice la nivel global. Premiat ca „Plantă verde” și „Marcă binecunoscută din China”, ZNSHINE își propune să devină unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte solare la scară utilitară, având amprentele sale globale în Japonia, India, Germania, România, Italia, Elveția, Marea Britanie, SUA, Canada , Chile, Australia și Africa.

ZNShine Solar