Parteneri

hypontech

Creăm o soluție solară inteligentă, aducând progrese reale într-o lume regenerabilă - energizăm viitorul pentru toți, oriunde s-ar afla.

HYPONTECH mobilizează lumea cu un portofoliu interesant de invertoare fotovoltaice de stocare a energiei, precum și cu soluții inteligente de gestionare a acesteia. Produsele noastre au fost livrate și testate în medii de pe tot globul, în peste 50 de țări de pe 6 continente. Fomco Solar Systems este distribuitorul principal al soluțiilor Hypontech în România.

webasto

Datorită combinației noastre unice deexpertiză auto și know-how în domeniul energiei, creăm o bază de încredere pentru oferte de încărcare compatibile și noi dezvoltări de sisteme modulare. Cu o istorie dovedită pe piața auto, abordarea noastră de calitate și gândirea inovatoare, Webasto este partenerul dvs. de încredere pentru mobilitatea electrică.

huawei

Huawei este un furnizor global de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (ITC).

Cu soluții integrate în patru domenii cheie - rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud ne angajăm să aducem digitalul fiecărei persoane, casă și organizație pentru o lume complet conectată, inteligentă. Portofoliul de produse end-to-end de la Huawei, soluții și servicii sunt atât competitive, cât și sigure.

hqmount

HQ Mount este specializată în cercetarea și dezvoltarea, producerea, vânzarea de soluții de sisteme de montaj.

Calitatea este piatra de temelie a supraviețuirii și dezvoltării companiei.

ja Solar

Fondata în 2005, JA Solar este un producător de produse fotovoltaice de înaltă performanță. Cu 12 baze de produție și peste 20 de filiale în întreaga lume, cu avantajele sale de inovare tehnologică continuă, performanță finan­ciară solidă și rețele globale de vânzări și servicii bine stabilite, JA Solar a fost bine primită și foarte apreciată de clienții săi locali, dar și din străinătate.

znshine

32 de ani de excelență de fabricaţie

ZNShine Solar este un producător de module BNEF Tier1 cu peste 32 de ani de excelență în producție și o capacitate de producție a modulului de 5 GW. ZNSHINE Solar a susținut implementarea rapidă a celor mai noi tehnologii fotovoltaice, prin urmare a scurtat timpul fabricației celor mai bune module prezentate la proiectele fotovoltaice la nivel global. Premiat ca „Plantă verde” și „Marcă binecunoscută din China”, ZNSHINE își propune să devină unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte solare la scară utilitară, având amprentele sale globale în Japonia, India, Germania, România, Italia, Elveția, Marea Britanie, SUA, Canada , Chile, Australia și Africa.

Completează formularul pentru o ofertă personalizată