Credite bancare

O investiţie nu trebuie să fie o povară pentru bugetul familiei tale. Îți punem la dispoziție metode de plată sigure și convenabile, care să te ajute să îți duci la îndeplinire obiectivul în cel mai eficient timp posibil.

Pentru că orice alegere chibzuită se bazează pe informarea corectă, ai posibilitatea să programezi o întâlnire cu specialiștii echipei noastre pentru a afla toate detaliile de interes pentru tine sau să le accesezi online, în doar câteva click-uri.

Contactează-ne și hai să calculăm împreună cum se pot concretiza planurile tale!

Contactează-ne

Finanțari tip credite prin TBI Bank

Prin intermediul TBI Bank, avem posibilitatea de a-ți oferi o modalitate rapidă și sigură de finanțare. Întregul proces se desfășoară 100% online - astfel că, indiferent că ești acasă, la serviciu sau în vacanță alături de cei dragi, ai posibilitatea de a-ți concretiza planul la care visezi, fără drumuri la bancă.

Simulatorul online îți permite să calculezi singur suma lunară de plată, completând valoarea și numărul de rate. În plus, dacă vii la noi în showroom, obții o dobândă avantajoasă de 9% (valabilă doar pentru clienții FOMCO Solar).

În pachetul tău de avantaje sunt incluse și timpul rapid de răspuns la aplicații prin sistemul automatizat, până la 60 de rate fixe, precum și consultanța rapidă, pe loc.

Află rapid la ce sumă te încadrezi pentru realizarea proiectului tău!

Tot mai multe bănci lansează credite și programe de finanțare care facilitează tranziția spre energia verde. Dacă ești interesat de oferta acestora și de posibilitățile de finanțare pe care le oferă, recomandarea noastră este să accesezi platformele online dedicate acestui program pentru a putea face cea mai bună alegere pentru proiectul tău.

Completează formularul pentru o ofertă personalizată