Casa verde FOTOVOLTAICE

Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională, derulat de AFM şi finanţat din Fondul pentru mediu.

Pentru a obține informații în vederea accesării fondurilor prin Programul “Casa Verde”, finanțat de către Administratia Fondului de Mediu, avem rugămintea să completați formularul de contact de mai jos, iar noi vă vom oferii toate informațiile legate de accest program și vă vom înștiința imediat ce se anunță o nouă sesiune a programului.

Obiectivul principal al Fomco Solar Systems este de a oferi partenerilor, investitorilor în proiecte fotovoltaice soluții și servicii de ultimă generație, eficiente, de bună calitate, care este de încredere, la prețuri competitive. Dorim să încurajăm investițiile în acest sector energetic și avem convingerea că prin aceasta vom contribui atât la protejarea și conservarea mediului înconjurător, cât și la creșterea eficienței companiilor.

Webshop