Obținere avize

Rapid și sigur

Vă oferim soluții rapide în obținerea avizul tehnic de racordare, ca să deveniți prosumator

Obținere avize

Oținerea avizului tehnic de racordare este supravegheat cu atenție de inginerii noștrii atestați de către ANRE, astfel vi se asigură corectitudinea transmiterii datelor tehnice ale viitorului sistem de panouri solare.
ATR-ul reprezintă un aviz scris emis de către operatorul de rețea, la cererea consumatorului, valabil numai pentru un loc specific, cu privire la posibilitățile și condițiile de conectare la rețeaua de electricitate.
Utilizatorii rețelelor de energie electrică trebuie să solicite aprobarea tehnică sau, dacă este cazul, actualizarea conexiunii înainte de a începe implementarea instalației care urmează să fie conectată la rețeaua electrică sau de a începe modificarea celei existente.

Obținere avize

Obiectivul principal al Fomco Solar Systems este de a oferi partenerilor, investitorilor în proiecte fotovoltaice soluții și servicii de ultimă generație, eficiente, de bună calitate, care este de încredere, la prețuri competitive. Dorim să încurajăm investițiile în acest sector energetic și avem convingerea că prin aceasta vom contribui atât la protejarea și conservarea mediului înconjurător, cât și la creșterea eficienței companiilor.

Webshop