timeline_pre_loader
Like&Share Ro

Folosește mașinuța Fomco Eco Friendly 1 weekend întreg!

Cum participi la concurs?

1 – Like la pagina de Facebook – https://www.facebook.com/fomco.group/

2 – Share la poza ta cu mașinuța, pe pagina ta personală de Facebook

Persoana a cărei poză va strânge cele mai multe like-uri va putea folosi mașinuța un weekend întreg!

Inv ro

INSULĂ ÎN PARC, CU FOMCO!

Unul dintre sponsorii principali ai Vâltorii Mureșene va fi, și în acest an, grupul de firme Fomco, care nu doar va sprijini evenimentul, dar va oferi și programe interesante pentru vizitatori. Întrucât compania activează în mai multe domenii, reprezentanții săi au gândit diferite jocuri pentru fiecare dintre acestea, pentru ca participanții să aibă posibilitatea de a cunoaște mai bine activitatea Fomco. Cele mai multe activități se vor adresa familiilor, în special copiilor.

Mai mult

Conferinta

Conferinţa FORTIC- URS România

Fomco Group – la Conferinţa FORTIC- URS România.
Evenimentul de business, organizat de URS România, membru fondator FORTIC-Forumul Profesioniştilor în Testări, Inspecţii, Certificări, s-a desfăşurat la Hotel Privo, din Tîrgu Mureş .

Mai mult

Arte si meserii

Târg de arte și meserii

Împreuna cu Universitatea Cultural Stiintifica , 11-13 Mai 2016.
Având în vedere deficitul de meseriași calificați in Târgu-Mureș, incercam sa sprijinim o platformă comună pentru educatie și angajatori care își caută forță de muncă .

Mai Mult

Zilele Sîngeozene ed. XXI

Zilele Sîngeozene ed. XXI

Am raspuns cu drag invitatiei de a participa la Zilele Sîngeozene ed. XXI !
Suntem incantati sa ne reintoarcem in locul un care acum 14 ani, s-a infiintat Grupul de Firme Fomco -Sângeorgiu de Mureș, Mureș.

Mai Mult 

mașină electrică alimentată de la panouri solare

FOMCO ECO FRIENDLY, VEDETĂ LA WORKSHOP

Vedeta workshopului de inventică, robotică, automatizări şi mecatronică
desfăşurat astăzi la Casa de Cultură Mihai Eminescu a fost maşinuţa Fomco Eco Friendly. Prezentată în faţa publicului în luna august a acestui an, maşinuţa a atras privirile curioşilor şi de data aceasta. Încărcată de la panourile solare, Fomco Eco Friendly poate atinge 100 km. După 4 ore de reîncărcare îşi poate continua drumul.

Mai Mult

watermark

Știre Agerpres

La nici o luna de la lansarea in Romania a primului automobil alimentat exclusiv cu energie electrica produsa de panouri fotovoltaice, un Renault Twizy botezat Fomco Eco Friendly, a devenit extrem de popular la Targu Mures, interesul pentru un drivetest fiind mai mare decat pentru oricare alta marca de masina.

Mai Mult

prima mașină electrică alimentată de la panouri solare

Prima mașină electrică alimentată de la panouri solare TTM

Prima mașină electrică alimentată de la panouri solare a fost lansată joi, 20 august, la Tîrgu Mureș. Mașina alimentată de sistemul fotovoltaic este ușor de manevrat, ecologică, silențioasă și poate fi încărcată și pe timpul nopții.

Mai Mult

mașină electrică alimentată de la panouri solare

Știre RadioMureș.ro

O companie din Tîrgu-Mureș este inițiatorul unui sistem de alimentare cu energie alternativă, nepoluantă, la mașinile electrice care se pot încărca, în premieră în România, cu energie furnizată de o mică stație de panouri solare. Mașina, de proveniență franceză, poartă numele de ”Fomco Eco Friendly” și este cu două locuri, optimă pentru traficul urban.

www.radiomures.ro

mașină electrică alimentată de la panouri solare

Știre Adevărul

Premieră în România. Ce dotări are prima maşină electrică alimentată de la panouri solare.

La Târgu-Mureş va fi lansată joi, 20 august, prima maşină electrică alimentată de la panouri solare. Maşina poartă numele de «Fomco Eco Friendly» şi este un Renault Twizy, maşină recomandată traficului urban.

www.adevarul.ro

panourisolare-ss

Știre Businessmagazin.ro

Premieră în România: la Târgu Mureş va li lansată o maşină electrică alimentată de la panouri solare.

Cu ajutorul invertorului, energia electrică stocată în acumulatori se transformă, de la curent continuu de 48V, la curent alternativ de 230V. Automobilul Twizy are încorporat un ştecher obişnuit pentru încărcare.

businessmagazin.ro

mașină electrică alimentată de la panouri solare

Știre Comunicatedepresa.ro

Premieră în România. La Târgu Mureș va fi lansată o mașină electrică alimentată de la panouri solare.

Fomco Eco Friendly va fi lansat joi, 20 August , la ora 11, la sediul Fomco Group, din Cristești, Str. Principală, Nr.801/E (lângă Registrul Auto Român), județul Mureș, în prezența oficialităților locale și a presei.

www.comunicatedepresa.ro

prima mașină electrică alimentată de la panouri solare

Știre Punctul.ro

Premieră în România, la Târgu Mureș va fi lansată o mașină electrică alimentată de la panouri solare. Mașina poartă numele de « Fomco Eco Friendly » și este un Renault pentru traficul urban. Autoturismul, achiziționat recent de Fomco Group, un promotor al folosirii energiei alternative, nepoluante, este încărcat, în premieră pentru România, cu energie furnizată de o mică stație de panouri solare.

www.punctul.ro

zi de zi

Știre Zi-de-zi.ro

În premieră pentru Romania, Fomco Grup a lansat în 20 august la Târgu Mureș o mașină electrică încărcată de la un ansamblu de panouri solare. “Fomco Eco Friendly” este un Renault Twizy, pe patru roti cu 2 locuri, care poate circula cu 100 km/h după o încărcare completă de 5 ore.

www.zi-de-zi.ro

Proiect Chirileu

Știre Mediafax

Proiectul Parc fotovoltaic amplasat pe 8 hectare de teren agricol, echivalentul a aproape 10 terenuri de fotbal, este compus din 15.500 de panouri solare cu o putere instalată de 3,2 MW.

www.mediafax.ro

Știre KanalD

Energia solara continua sa atraga investitii, in localitatea Chirileu din judetul Mures fiind finalizate lucrarile la cel mai mare parc fotovoltaic functional in acest moment in Romania. In total, proiectul amplasat pe 8 hectare de teren agricol, echivalentul a aproape 10 terenuri de fotbal, este compus din 15.500 de panouri solare cu o putere instalata de 3,2 MW.

www.kanald.ro

Știre Ziare.com

Valoarea investiţiei se ridică la 4,5 milioane de euro, fiind realizată de compania Fomco Solar Systems. Potrivit informaţiilor transmise de firmă, recuperarea acestei investiţii ar putea avea loc în următorii 5-6 ani, ţinând cont de schema foarte generoasă de susţinere a energiei solare pusă la dispoziţie de statul român.

www.ziare.com

Știre Capital.ro

INTERVIU Cum arată şi în cât timp a fost construit cel mai mare parc solar din România

Parcul a fost realizat pe o suprafaţă de opt hectare de teren agricol nefolosit. Au fost instalate peste 15.000 de panouri solare, capacitatea totală fiind de 3,2 MWh, investiţia totală ridicându-se la 4,5 milioane de euro.

www.capital.ro 

Știre ZF.ro

Energia solară continuă să atragă investiţii, în localitatea Chirileu din judeţul Mureş fiind finalizate lucrările la cel mai mare parc fotovoltaic funcţional în acest moment în România.

www.zf.ro