Invertoare

Power One, producător de invertoare fotovoltaice, utilizează peste 40 de ani de progrese în tehnologie de invertoare de mare putere, care a contribuit la devenirea de lider mondial în convertizoare de frecvenţă şi, de asemenea, unul dintre cei mai mari furnizori de convertoare de turbine eoliene. Power One oferă un portofoliu larg de invertoare solare fotovoltaice începând de la dimensiuni mici de invertoare string monofazate până la sute de kilowați de invertoare centrale trifazate. Această gamă extinsă de invertoare fotovoltaice solare sunt potrivite pentru cele mai mici sisteme home rezidențiale până la centrale electrice multi-megawatt.

Tipuri de Invertoare Power-One

Invertoare șir (string) Power One
Invertoare șir (string) Power One

Invertoarele tip String au funcţia de a converti curentul electric continuu generate de panouri solare fotovoltaice în curent alternativ, care pot fi introduse în rețeaua electrică. Conceput pentru a satisface nevoile întregului lanț de aprovizionare – de la integratori de sistem și instalatori pentru utilizatorii finali – aceste invertoare fotovoltaice sunt potrivite pentru sisteme solare fotovoltaice mici și mijlocii conectate la rețeaua publică de electricitate. Invertoarele încorporează multe caracteristici puternice și beneficii, sunt compacte și ușor de utilizat. Invertoarele sunt disponibile în gama de 2 – 6 kW monofazate respectiv 6 – 27,6 kW trifazate.

Caracteristici și avantaje :

 • Eficiență ridicată
 • Dispozitiv încorporat pentru monitorizare şi protecţie a sistemului
 • Gamă largă a tensiunii de intrare
 • Unitatea de control detașabil cu afișaj grafic
 • Monitorizarea integrată a datelor de performanță
 • Carcasa exterioara cu grad de protecție IP55
 • Funcții de sprijin grid.
Invertoare centrale Power One
Invertoare centrale Power One

Invertoarele centrale sunt de două tipuri: AURORA PLUS şi ULTRA şi sunt destinate integratorilor de sistem și utilizatorilor finali care au nevoie de invertoare solare fotovoltaice cu performanță înaltă, pentru centrale electrice solare și mari clădiri industriale și comerciale. Bazat pe platforma ABB de tehnologie de lider de piaţă în convertizoare de frecvenţă – aceste invertoare fotovoltaice sunt cele mai utilizate pe scară largă în piața de invertoare .

Include componente dovedite cu un istoric lung de excelență de performanță în aplicații solicitante și medii dure. Echipate cu protecție electrică și mecanică extinse, invertoarele sunt proiectate pentru a asigura o durată lungă de viață și de încredere de cel puțin 20 de ani. Prin folosirea Invertoarelor centrale ABB, crește fiabilitatea, eficienţa şi uşurinţa de instalare la noi nivele. Invertoarele sunt disponibile de la 100 kW până la 1000 kW, și sunt optimizate pentru centralele electrice multimegawatt rentabile.

Caracteristici și avantaje :

 • Eficiență și durată de viață lungă
 • Design de produs modular și compact
 • Factor de putere de compensare standard
 • Instalare rapidă și ușoară
 • Gama completă de opțiuni de tip industrial de comunicații de date, inclusiv monitorizarea de la distanță