Power One Corporate – Producător mondial de invertoare

Terranuova Bracciolini, 52028, Italia – sediu EMEA
Website: Power-One.com
Power–One este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de conversie a energiei și soluții de gestionare a energiei. Cu accent pe energie regenerabilă și soluții de energie “verde”, Power-One s-a impus recent ca al doilea cel mai mare furnizor mondial de invertoare solare. Succesul lor se datorează unor strategii și servicii bine definite precum:
– Suport pentru clienți la nivel mondial, și a piețelor locale, cu facilități strategic amplasate de producție și cercetare și dezvoltare.
– Investiții consecvente în cercetare și dezvoltare pentru a asigura eficiența energetică a industriei de vârf, precum și soluții inovatoare, cum ar fi tehnologii digitale de gestionare a energiei și invertoare de clasă mondială.
– Îmbunătățiri continue – atribute cheie necesare pentru dezvoltarea afacerii, prin parteneri strategici și distribuitori.
– Avantaje precum – dezvoltare rapidă ajutată de: putere digitală, servere, energie alternativă, și controale inteligente.

Power-One are mii de angajați în întreaga lume și este certificată la standardele ISO pentru toate facilitățile. Oferă suport tehnic și asistență pentru clienți, prin centre de cercetare și dezvoltare, precum și operațiuni de producție care sunt amplasate strategic în America, Asia și Europa. Sediul central al companiei se află în Camarillo, CA. Pentru această firmă suntem reprezentant comercial și partener service. Personalul nostru a fost școlarizat și suntem pregătiți și autorizați atât pentru punerea în funcțiune cât și pentru montare, mentenanță, service de garanție și postgaranție a invertoarelor Power-One.

Victron Energy – Energie. Oricând. Oriunde.

Olanda, De Paal 35, 1351 JG Almere Haven
Website: Victronenergy.com

Cu peste 30 de ani de experiență, Victron Energy se bucură de o reputație de neegalat pentru inovație tehnică, fiabilitate și calitate. Victron este lider mondial în furnizarea de energie electrică auto-susținută. Produsele companiei au fost proiectate pentru a satisface cele mai exigente situații cu care se confruntă.

Capacitatea Victron Energy de a satisface cererea pentru sisteme de rețea off-grid este fără precedent. Gama de produse include invertoare, încărcătoare de baterii, convertoare DC/DC, switch-uri de transfer, baterii, alternatoare, monitoare pentru baterii, panouri solare, soluții complete de rețea și multe alte soluții inovatoare.

ENERGIE. ORICÂND. ORIUNDE.