Operare, întreținere si service parcuri solare

Înainte de faza de punere în funcțiune, panourile solare sunt supuse unei inspecții finale de instalare, pentru a se asigura că centrala PV a fost instalată și a fost instalată în conformitate cu toate cerințele.

Parcurile solare sunt sisteme fiabile solid-statice – necesită întreținere minimă, în comparație cu mașinile rotative de exemplu. Un aspect important va fi monitorizarea continuă a performanței panourilor și toate subsistemele sale primare, care trebuie monitorizate, în mod normal, de la distanță.

Acest lucru oferă o performanță, să fie comparat cu ieșire anticipată în condițiile climatice de fapt experimentat. Acesta prevede, de asemenea, date pentru a permite programare atât de rectificare cât și întreținere preventivă. Un număr mic de parcuri solare mari utilizează un invertor separat sau maximizator pentru fiecare panou solar, care oferă date de performanță individuale, care pot fi monitorizate. Pentru alte parcuri solare, imaginea producției termice este un instrument care este utilizat pentru a identifica panouri neperformante pentru înlocuire.

Oferim elementele esențiale pentru punerea în aplicare a unei operațiuni totale și programul de întreținere. Sistemul de management de întreținere organizează întreținere preventivă și corectivă, misiuni de activitate, generarea de rapoarte, bugetare, stocuri și managementul documentelor.

Software-ul este personalizabil la nevoile unice ale clientului și îi permite acestuia să aibă acces pentru a revizui statutul de activități în desfășurare și lucrările de întreținere pe fiecare site. SEC conduce operațiunea, platforma de întreținere, mai eficient, precum și gestionează mai eficient timpul tehnicianului și reduce costurile totale de O & M. Software-ul permite inginerilor să ia decizii bazate pe valori acceptate de evaluare continuă a datelor în timp real, istorice, și de vreme, generate direct de site prin sistemul de monitorizare de proprietate, care ajută la monitorizarea practică pe site.

Interfața extrem de funcțională, bazată pe web, a software-ului O & M, în plus față de imagini termice în infraroșu și solar. Garantare producția de energie, permite ESA să se concentreze pe producția de energie maximă, cele mai mari venituri din investiții și valoarea activelor pe termen lung. Datorită diligenței și atenției la detalii în fiecare aspect sistemul transmite toate informațiile printr-un server central, care poate fi accesat prin orice format de internet. Clientul obține date importante de analiză și diagnosticare.

Operațiunile globale ale site-ului sunt exploatate în mod automat, cu toate acestea, lucrările de întreținere preventivă trebuie să fie efectuate pentru a asigura un sistem care generează o putere maximă de energie.

Comoditatea clienților și ușurința de acces este o componentă cheie în servicii eficiente.