Mentenanță corectivă și monitorizare

Mentenanța corectivă pune accentul pe întreținere și răspunde la alerte de intrare pentru a evalua, dacă este necesar, restaurarea site-ului la starea optimă de lucru, pentru maximizarea profitului financiar și de energie.

Alertele primite, sunt semnalizările de daune sau probleme de sistem, sunt documentate în comenzi de lucru, astfel încât tehnicienii site-ului pot corecta imediat problema. Alertele sunt declanșate automat de către programul de monitorizare sistem de alarme de software și pot fi de asemenea generate manual de către utilizator. Un raport de eveniment este generat de client după încheierea fiecărui ordin de lucru, ceea ce indică problema originală și statutul actualizate.

Monitorizare prin Power One – Soluția „Aurora Vision Prim”

Aurora Vision este următoarea generație de soft de monitorizare și gestionare a parcurilor fotovoltaice.

Aceasta este o soluție pe bază „cloud”, disponibil printr-o interfață de utilizator browser web pentru datele dvs, care oferă acces extrem de interactiv.

Este o soluție care vă oferă, în timp real, măsurătorile cheie și performanța în managementul de parcuri solare, și vă ajută în optimizarea deciziilor care trebuie luate în legătură cu obiectivele de afaceri.

Aurora Vision are un tablou de bord care permite managementul parcului solar prin intermediul rapoartelor și a avertismentelor, care permit analiza și diagnosticarea problemelor și a evenimentelor de management.

Monitorizare invertoare Panouri Solare
Monitorizare Panouri Solare